Wie verbergt zich onder de bijnaam 95 Heiligenborre?

Amateur avant tout ...

Amateur boven alles, mag ik niet werken op het gebied van het openbaar vervoer op alle. Van jongs af aan begon de passie met treinen... Ik heb jaren gewoond, zo niet een groot deel van mijn jeugd in de buurt van het TREINSTATION VAN DE UCCLE-CALEVOET. Op dat moment was er tram 55 en bussen 38, 42, 43, evenals SNCV R, UB, UH en UH/.
De passage van tram 55 (de 7930 in livery Radio 21) op de hoed van het station priester die gaf een uitzonderlijke show op rails niet schoongemaakt, en de splitsing van lijn 42 (Calevoet B - Viaduct E40) dat de attractie voor trams en bussen begon (in aanvulling op treinen)

Maar waarom nam je de bijnaam 95 Heiligenborre? In 1995 ontdekte ik het Ballais hoekgebied van Watermael-Boitsfort, dat werd bediend door bus 95 en daar zijn eindpunt had in Heiligenborre.

In de jaren 2000 kreeg ik een tweede bijnaam (74 Veeweyde) na mijn verhuizing naar de gemeente Anderlecht en waarvan de 74 voor mijn huis voorbij kwamen voordat hij uit het netwerk verviel, slechts een jaar nadat ik naar mijn appartement verhuisde.
Sindsdien is mijn eetlust gegroeid met andere netwerken en ook in andere landen.